Sinterklaascadeautjes voor je werknemers

Zullen wij je een geheimpje verklappen? Het zijn echt niet alleen kindjes die vol verlangen uitkijken naar Sinterklaas 😀! Wedden dat jouw medewerkers stiekem ook nog steeds hopen op wat extra zoets op 6 december? Verras hen dit jaar eens met één van onze leuke wensdoosjes. Het wordt extra leuk wanneer je een bericht in naam van de Sint toevoegt 😉

Chocolade voor Sinterklaas

Sinterklaas is bij uitstek het feest van de chocolaatjes. Je kan onze chocoladedoosjes laten vullen met de speciale Sinterklaasmix: zoodiertjes, kroontjes, autootjes en zwaantjes, stoombootjes, de originele paardenkoppen en chocoladen hartjes. We hebben er een bonte, vrolijke mix van gemaakt die bij iedereen in de smaak zal vallen. Extra leuk: wanneer je voor de Sinterklaasmix kiest in de medium doosjes, dan vullen we het doosje niet alleen met zalig lekkere chocolade, maar werken we de inhoud af met mini marshmallows voor een extra mooi, feestelijk resultaat. Liever de klassieke pralines? Dat kan ook natuurlijk, minstens even lekker. Of ga voor een groot blik, boordevol heerlijke roombotertruffels. Jij beslist, succes heb je gegarandeerd met onze originele Sinterklaascadeautjes.

Speciale wensen?

Wil je een gedeelte van je bestelling voorzien voor medewerkers die geen gluten, lactose, suiker, ... mogen eten? Contacteer ons dan even voor een offerte op maat, we kunnen je zeker helpen.

Levering: in je bedrijf of bij je medewerkers thuis

Het ziet er niet naar uit dat thuiswerk in 2021 nog zal verdwijnen. Gelukkig hoeft dat voor onze cadeautjes geen probleem te zijn, die leveren we namelijk zonder probleem bij je medewerkers thuis. Contacteer ons om de praktische details vast te leggen.

Klaar om te bestellen? Ontdek hier ons Sinterklaasassortiment...